weboldalkészítés; Trezorok ; osztálykirándulás ; hidegburkolás ; villanyszerelési anyagok ; függönyvarrás ; szerszámkereskedés ; műanyag nyílászárók ; RB-s kivitelezés

A villanyszerelés alapjai

Az elektromos hálózat kialakításához tudni kell az elektromos terhelést az adott áramkörre. Tervezni kell melyik áramkörön milyen fogyasztót kívánunk elhelyezni.Az adatok tudatában kell a megfelelő keresztmetszetű vezetéket választani,biztosítékot illetve védelmet kialakítani.

Régi panel lakások elektromos felújítása


A panellakások elektromos felújítása azért aktuális, mert egy 75 m2 es lakásban 3-4 áramkört alakítottak ki, ami a mai használati berendezéseknek elég kevés.Sokkal több lett a konyhai terhelés, a szobai terhelés, ráadásul a vezetékek minõsége is gyengébb mert alumíniumból vannak beépítve. Emlitésre méltó a védõföldelés amit csak a fürdõhelységekben, talán a konyhában alkalmaztak. A felújítás: 7-9 áramkör plusz Fi-relé, új biztosítékok, biztosíték tábla.

Új házak villanyszerelése

Tevékenységünk az új lakások, házak villanyszerelése riasztó szerelése. A megfelelő megbízható elektromos hálózat kialakítása komoly és felelősségteljes feladat. Elsődleges szempont a megrendelő igényeinek teljes felmérése, segítünk tanácsadással, javasolunk alternatívákat. Új ház építésnél a megrendelőnek már van elképzelése a belső kialakításról, és ennek igazodva alakítjuk ki a legoptimálisabb hálózatot. Alapszerelésnél történik a dugaszolóaljzatok, TV, telefon, riasztó, áramkörök megfelelő terhelésre elosztása, a dobozok, csövek, vezetékek elhelyezése falba süllyesztve vagy csatornába szerelve.Festés után következik a szerelvényezés, üzembe helyezés, ha igény van rá lámpák, fogyasztók felrakása.

Lakásvillanyszerelés